Baji u pravi čas probio led! (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Avg.2017, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baji u pravi čas probio led! (video)

Mančester junajted vodi nakon 45 minuta igre na "Liberti" stadionu u Svonsiju.

Izabranici Žozea Murinja bili su daleko bolji rival tokom prvog poluvremena utakmice u Velsu, ali je odbrana Svonsija odlično odrađivala posao sve do poslednjeg minuta.

Tada je Mančester dobio korner sa leve strane, Dejli Blind ga je odlično izveo, a najbolji u skoku bio je Pol Pogba.

Nakon njegovog udarca lopta pogađa prečku, kači je Fabijanski, ali na nju naleće >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << raspoloženi Erik Baji, koji je tokom prvog poluvremena u džep stavio Temija Abrahama, i gura loptu u praznu mrežu "Labudova" za vođstvo Junajteda od 0:1.

To je bio i prvi gol fudbalera iz Obale Slonovače u dresu tima sa "Old Traforda", a tek drugi pogodak u profesionalnoj karijeri.

Slično se razvijao i susret na "Old Trafordu" prošle nedelje između "Crvenih Đavola" i Vest Hema, na kraju je Mančester slavio sa ubedljivh 4:0, videćemo da li postoji mogućnost da se takav scenario ponovi i danas.

Pogodak Bajia iz poslednjeg minuta prvog dela igre pogledajte u nastavku.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Premijer liga: Junajted melje sve pred sobom

Izvor: Vesti-online.com, 19.Avg.2017

Mančester Junajted ističe ozbiljnu kandidaturu za osvajanje nove titule u Premijer ligi pošto je i u 2. kolu savladao rivala sa 4:0 (1:0), ovog puta je to bio Svonsi i to na Liberti stadionu...Do početnog vođstva gosti su došli su u završnici prvog dela preko defanzivca Bajia, koji je gurnuo loptu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.