BET INFO: Lider se sladi Karamelama

Izvor: MozzartSport.com, 30.Apr.2017, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BET INFO: Lider se sladi Karamelama

Motivisane Plavce očekuje težak zadatak na Gudisonu (15.05, Sport klub 3)

Čelsi je do aprila imao naoko lagodnu situaciju, ali porazi od Kristal Palasa i Mančester Junajteda donekle su mu ugrozili šanse da vrati titulu na Stamford Bridž.

Ipak, pobeda koju je u utorak ostvario protiv Sautemptona (4:2) prilično je skinula pritisak sa lidera Premijer lige, a ako i sa izuzetno nezgodnog gostovanja >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Evertonu (15.05, Sport klub) odnese sva tri boda, šampionski pehar već bi mu bio u jednoj ruci jer do kraja ima mnogo lakši raspored od jedinog pravog konkurenta Totenhema.

MOZZART KVOTE: Everton - Čelsi

Karamele sa Gudison Parka praktično su obezbedile plasman u Ligu Evrope i bez većeg opterećenja ulaze u ovaj meč, što će otežati nastojanje gostiju da se u London vrate „sa štitom”. Nadu u dobar rezultat daju im odlične predstave pred njihovim navijačima i činjenica da su u nekoliko minulih sezona često dobijali duele s Azarom i kompanijom.

S druge strane, menadžera Ronalda Kumana mora da brine to što su njegovi puleni od decembra izgubili tri od četiri susreta sa ekipama iz vrha tabele - oba puta od Liverpula, te protiv Totenhema, jedino su Mančester Junajtedu otkinuli bod. Zbog toga prednost ipak pripada i objektivno motivisanijem Čelsiju, ali uz golove na obe strane.

Za tu tvrdnju postoje dva jaka razloga: posle pomenutog poraza u gradskom derbiju Everton je nanizao osam trijumfa kod kuće i na njima je postizao između dva i šest pogodaka, dok su Plavci u seriji od 11 ligaških utakmica na kojima nisu sačuvali mrežu, što im se nije desilo od decembra 1996.

Najavljeni sastavi:

Everton (4-3-3): Stekelenburg - Holgejt, Vilijams, Jagielka, Bejns - Gaj, Šnajderlin, Dejvis - Barkli, Lukaku, Miralas.

Čelsi (3-4-3): Kurtoa - Aspilikueta, Luiz, Kejhil - Mozes, Kante, Matić, Alonso - Pedro, Kosta, Azar.

NAŠI PREDLOZZI

KI 2 - 1,90

KMB 2&GG - 3,40

*kvote su podložne promenama

POSLEDNJIH PET

EVERTON

Liverpul (G) 1:3

Man. Junajted (G) 1:1

Lester (D) 4:2

Barnli (D) 3:1

Vest Hem (G) 0:0

ČELSI

Kristal Palas (D) 1:2

Man. Siti (D) 2:1

Bornmut (G) 3:1

Man. Junajted (G) 0:2

Sautempton (D) 4:2

MEĐUSOBNI SKOR

155 50 48 57 231:245

TRENUTNI PLASMAN

1. Čelsi 33 25 3 5 69:29 78

6. Everton 34 16 10 8 60:37 58

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.