Izvor: HotSport.rs, 08.Feb.2016, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BAJERN ULAZI U TRKU ZA MEKSIKANCA: Ćićarito zamena za Levandovskog

Ukoliko Robert Levandovski na leto napusti Bajern Minhen na Alijanc Areni mogao bi da ga zameni napadač Bajera iz Leverkuzena, Havijer Ernandez.

Bivši igrač Mančester Junajteda ove sezone nalazi se u vrhunskoj formi. Postigao je 21 pogodak u svim takmičenjima pa se sve više dovodi u vezu sa povratkom u Englesku. Od ranije se za 27-godišnjeg Ćićarita interesuju Arsenal, Liverpul i Mančester Junajted, a konkurenciju bi trebalo da im predstavlja Bajern Minhen.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << /> Sve više se piše da bi Karlo Anćeloti na leto mogao da ostane bez Roberta Levandovskog, kojeg povezuju sa prelaskom u Real Madrid, a Ćićarito bi bio idealna zamena za Poljaka. Anćeloti i Ernandez već su sarađivali ranije u Real Madridu.
Pripremio: Milan Spasojević
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bajern krade 'najboljeg' u Bundesligi

Izvor: Sportske.net, 08.Feb.2016

Bavarski klub po staroj navici uzima najbolje fudbalere iz 'manjih' klubova iz Nemačke...Klub sa 'Alijanc Arene' krenuo je u lov na nove fudbalere, kako bi pripremio 'teren' za dolazak novog trenera, Karla Anćelotija...Tako bi, fudbaler Bajer Leverkuzena Havijer Ernandez, mogao da ode 'korak dalje',...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.