Alegri: Vidal ostaje u Juventusu

Izvor: Blic, 29.Jul.2014, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alegri: Vidal ostaje u Juventusu

Trener Juventusa Masimilijano Alegri izjavio je da će fudbaler Arturo Vidal ostati u tom klubu, uprkos spekulacijama da će otići u Mančester junajted.

Čileanski mediji su preneli da je Vidal postigao usmeni dogovor sa Mančester junajtedom o transferu.

Uprava Juventusa je nedavno saopštila da će prodati Vidala samo ako on izrazi želju da napusti torinski klub.

"Vidal će ostati u Juventusu i srećan je zbog toga. Razgovarao sam s njim o tome koliko je spreman za treninge, zadovoljni smo. Ostaće u klubu", rekao je Alegri.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Alegri: Vidal ostaje u Juventusu

Izvor: B92, 29.Jul.2014

Trener Juventusa Masimilijano Alegri izjavio je da će fudbaler Arturo Vidal ostati u tom klubu, uprkos spekulacijama da će otići u Mančester Junajted...Čileanski mediji su preneli da je Vidal postigao usmeni dogovor sa Mančester junajtedom o transferu..."Vidal će ostati u Juventusu i srećan je...

Nastavak na B92...

Alegri: Vidal ostaje u Juventusu

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jul.2014, 12:23

Trener Juventusa Masimilijano Alegri izjavio je da će fudbaler Arturo Vidal ostati u tom klubu, uprkos spekulacijama da će otići u Mančester junajted. ..Odlazi ili ostaje: Arturo Vidal.. ..Čileanski mediji su preneli da je Vidal postigao usmeni dogovor sa Mančester junajtedom o transferu... ..Uprava...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.