Alegri: Vidal ostaje i srećan je

Izvor: Mondo, 29.Jul.2014, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alegri: Vidal ostaje i srećan je

Novi trener Juventusa izjavio je da mu je čileanski "vezista" lično rekao da je motivisan za novu sezonu u crno-belom dresu.

Foto: Guliver/Getty images/Claudio Villa

Arturo Vidal (27), koga mediji u Čileu ovih dana "sele" u Mančester junajted, vratio se iz domovine u Italiju i polako će se priključiti pripremama Juventusa, pod vođstvom Masimilijana Alegrija. Povezane vestiObrt na pomolu: Vidal >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u Mančesteru!

Naslednik Antonija Kontea na klupi trostrukog uzastopnog šampiona, u utorak je rekao novinarima da računa na Vidala i da ga smatra "fundamentalnim" članom ekipe.

"Razgovarao sam sa njim, prvenstveno zato što me je zanimalo na kom nivou je njegova fizička sprema. Tom prilikom mi je rekao da je motivisan za rad, tako da smo i klub i ja veoma srećni što će ostati u Torinu", izjavio je Alegri.

Ako se obistine njegove reči, navodi čileanskih medija o transferu "teškom" oko 60 miliona evra moći će da se okarakterišu kao spekulacije. Ipak, treba imati u vidu da prelazni rok traje još više od mesec dana...

Podsetimo da je Vidal početkom maja operisao koleno i da na Svetskom prvenstvu u Brazilu nije nastupio 100 odsto spreman.

Alegri je dodao da Čileanca i na startu aktuelnih priprema očekuje rad po posebnom programu.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.