Zmaj od Šipova osuo paljbu po svom zemljaku: General Grahovac je loš čovek!

Izvor: 011vodič.com, 31.Jul.2015, 06:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zmaj od Šipova osuo paljbu po svom zemljaku: General Grahovac je loš čovek!

Ilija Grahovac, poznatiji kao Zmaj od Šipova, dokačio je u jednoj od svojih verbalnih tirada i svog rođaka, bivšeg generala Blagoja Grahovca!
Zmaj se pred takmičarima “Maldiva” ničim izazvan raspričao o rođaku, ističući da je ponosan što u on rijalitiju lepo predstavlja svoje Šipovo i što je dobar čovek, za razliku od “nekih drugih Grahovaca”.
Ja sam Ilija Grahovac i dobar sam čovek, ali nismo mi svi Grahovci dobri ljudi, ima nas svakakavih. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Imam nekog rođaka Blagoja Grahovca, i moram da ga kritikujem… Taj general, mislim da je sad u penziji, on napada najbolje ljude, činovnike, ljude kojima se ja ponosim, za koje ja živim, napada dobre ljude, činovnike koji predstavljaju svoje države, kao što ja predstavljam svoje Šipovo ovde u Maldivima, nije se zaustavljao Zmaj od Šipova, žestoko mašući rukama:
“Ja sam ogorčen na njega, ja to ne odobravam, ja to osuđujem, te izjave tog generala Blagoja Grahovca što napada ljude koje ja volim, činovnike, predsednike, premijere, koji predstavljaju nas u svetu. To su ljudi koji su naša zakletva, ja živim za te ljude…”
Niko od takmičara u Maldivima nije uspeo da odgonetne zbog čega se Zmaj toliko naljutio na svog rođaka.
General avijacije u penziji i zamenik ministra odbrane SRJ Blagoje Grahovac pre tri meseca je objavio knjigu “Glasovi iz gluve sobe”,  svedočanstvo iz ratnih štabova devedesetih, spoj dokumenata, autobiografskih crtica, opservacija, geopolitičkih analiza i izjava svedoka vezanih za raspad nekadašnje Jugoslavije.
On je, inače, završio je Komandnoštabnu akademiju RV i PVO i Školu nacionalne odbrane u Beogradu, a kao oficir-pilot službovao je u Zadru, Titogradu, Sarajevu i Beogradu. Nosilac je zlatnog pilotskog znaka kao najvišeg priznanja u pilotskoj profesiji u SFRJ. Svojevremeno je bio i pomoćnik načelnika GŠ za RV i PVO i zamenik ministra odbrane SRJ. Služba u vojsci mu je prekinuta mimo njegovog zahteva 1999. godine u činu general-potpukovnika avijacije. Nakon prestanka aktivne vojne službe vršio je dužnosti savetnika predsednika Republike Crne Gore, savetnika predsednika Državne zajednice Srbije i Crne Gore i savetnika predsednika Skupštine Crne Gore. Do sada je objavio pet knjiga.


#svet
The post Zmaj od Šipova osuo paljbu po svom zemljaku: General Grahovac je loš čovek! appeared first on 011VODIC.COM.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.