UČESNICI MALDIVA PRESTRAVLJENI: Nepoznata osoba preskočila ogradu i ušla u vilu! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Jul.2016, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UČESNICI MALDIVA PRESTRAVLJENI: Nepoznata osoba preskočila ogradu i ušla u vilu! (VIDEO)

Učesnike rijalitija "Maldivi" zadesila je nezgodna situacija dok su sedeli u dvorištu, kada su u jednom momentu čuli nepoznate zvukove s leđa, a zatim zaključili da imaju nezvanog gosta u vili.

Prvo se čulo šuškanje u žbunju, zatim zvukovi koji su ukazivali na to da je neko preskočio ogradu.

- Nešto sam čula. Nije ništa palo, nego kao da neko udara u ovom zelenom... Evo ga opet! - govrili su prestravljene >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << takmičari dok su sedeli u dvorištu.

Videli su zeleno svetlo, zaključili da je neko ušao, a onda je obezbeđenje reagovalo...

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Nepoznata osoba preskočila ogradu i prepala učesnike "Maldiva"

Izvor: Vesti-online.com, 26.Jul.2016

Učesnici muzičkog kampa "Maldivi" uplašili su se noćas kada je, za sada nepoznata osoba, upala u vilu. Na sreću, obezbeđenje je brzo reagovalo...Takmičari su sedeli u dvorištu kada su čuli "šuškanje", a ubrzo i shvatili da imaju uljeza u rijalitiju...- Hej, vidite li svetlo? Neko je ušao...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.