Povratak u realnost: Posle bajkovitog venčanja, vreme je za nove radne pobede

Izvor: Lepota i zdravlje, 23.Jul.2016, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povratak u realnost: Posle bajkovitog venčanja, vreme je za nove radne pobede

Novopečena gospođa Švajnštajger je odmah nakon povratka sa “brzog” medenog meseca na Maldivima rešila da se vrati na teren i krene sa treninzima. A photo posted by Ana Ivanovic (anaivanovic) on May 17, 2016 at 2:59am PDT – Povratak u relanost! OK, vreme je za posao! – objavila je na Tviteru >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << uz fotografiju gde vežba. Ok, back to WORK!!! pic.twitter.com/SL99kKnGMu — Ana Ivanovic (AnaIvanovic) July 21, 2016 Verujemo da se i Bastijan vratio fudbalu i treninzima ili možda još uvek odmara i uživa gledajući svoju lepu suprugu kako trenira?

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Ana Ivanović objavila prvu sliku poslije medenog mjeseca

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jul.2016, 16:00

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger vratili su se sa medenog mjeseca koji su proveli na Maldivima. Cijena jednog noćenja u kompleksu u kojem su bili je od 5 do 13 hiljada evra...Teniserka je sada jednu prelijepu destinaciju zamijenila drugom. Vratila se na Majorku na kojoj ima kuću.. Pored slike...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.