Izvor: Blic, 01.Jul.2016, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PONOVO NA ODMORU Zorannah uživa na Maldivima

Modna blogerka Zorana Jovanović otputovala je na Maldive, gde se ovih dana odmara od radnih obaveza.

Zorannah se pohvalila slikama iz luksuznog odmarališta na egzotičnoj destinaciji, a nije poznato da li je na odmor povela i dečka, fudbalera Danijela Milićevića.

Pre odlaska na Maldive, Zorana je nekoliko dana provela u Beogradu, a pre toga uživala je u plažama Dubaija. Ove godine stigla je da poseti i Los Anđeles, Njujork i Pariz, a u nekoliko navrata boravila je i u Milanu i Belgiji.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

FEŠN NO NO Modna blogerka preskočila depilaciju

Izvor: Blic, 02.Jul.2016, 15:28

Modna blogerka Zorana Jovanović nije stigla da ode na depilaciju pre nego što je otputovala na letovanje. Zorannah se pohvalila da će ovo leto provesti na egzotičnim Maldivima...Čekajući sledeći let, Zorannah je iskoristila trenutak i fotografisala se na aerodromu "Ataturk", gde se nedavno desio...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.