Maldivi 2015: Učesnici zaboravili na kamere i vodili poverljiv razgovor!

Izvor: Svet plus, 03.Avg.2015, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maldivi 2015: Učesnici zaboravili na kamere i vodili poverljiv razgovor!

Učesnici rijalitija Maldivi na kratko su zaboravili da ih snima kamera. Ana Jezdimirović i Saša Grom vodili su poverljiv razgovor.

Ana Jezdimirović i Saša Grom tiho su pričali, i nisu ni sumnjali da je kamera lepo snimila svaku reč. Oni su pričali o Dušanu Kaličaninu u Hotelu Maldivi.

''Milsim da je Dušan igrač, veza sa tobom je siguran sam, bila taktika'', rekao je Saša Grom. ''Ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << verujem, bio je jako pažljiv,skupljao mi je kamenčiće, ređao u obliku srca. Štobi iašo čak dotle da ide da upozna moju mamu, ako folira?'' Bila je razočarana Ana.

''Ne mogu da verujem u to'', dodala je Ana. ''Voleo bih da grešim, ali mislim da ne grešim'', bio je uporan Saša i dodao:''Bio bih srećan da me pozoveš i da kažeš da sam pogrešio, ali ne verujem''.

Ana je na kraju rekla da ne želi da bude ničija recka, dok je Saša na to samo odmahnuo glavom.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.