Ludilo u Nišu: Miljana Kulić jurila po bolnici da pronađe Dušana Kaličanina!

Izvor: Svet, 02.Avg.2015, 23:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ludilo u Nišu: Miljana Kulić jurila po bolnici da pronađe Dušana Kaličanina!

Prava filmska priča odigravala se u Nišu kada je bivša učesnica rijaliti šoua Maldivi Miljana Kulić saznala da se njen drug iz rijalitija, glumac Dušan Kaličanin nalazi na lečenju u Nišu, alarmirala je sve koje poznaje, kao i neke korisnike društvenih mreža, kako bi došla do njegovog broja telefona.
Čak se usudila da redom zove sve u Nišu koji se prezivaju Kaličanin, te je tako došla do >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Dušanove strine, koja joj je dala Dušanov broj. Zvala ga je neumorno satima, ali glumac nije bio u stanju da razgovara sa bilo kim, te nije stupila u kontakt sa njim.
Tada se već ozbiljno uplašila, te je onda samoinicijativno otišla u Klinički Centar Niš da ga pronađe.

“Miljana ju jurcala sa kesama punih voća po celoj bolnici. Nismo mogli da je smirimo, niti da je zaustavimo. Raspitivala se za Dušana na svakom koraku i tek kada se uverila da nije smešten kod nas, napustila je bolničke prostorije”, navela je medicinska sestra, koja je želela da ostane anonimna.
Kada joj se glumac konačno javio na telefon otišli su u Miljanin omiljeni kafić u Nišu na kafu i tek tada joj je laknulo. Miljani su društvo pravile njena sestra i majka. Koliko je bila srećna što ga vidi pokazuju fotografije koje je okačila na svoj Fejsbuk profil.
“Moj Duci se oporavlja i to je najbitnije… Moje belo zlato”, napisala je Kulićeva u opisu fotografija.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ludilo u Nišu: Miljana Kulić jurila po bolnici da pronađe Dušana Kaličanina!

Izvor: Scandal.rs, 02.Avg.2015

Prava filmska priča odigravala se u Nišu kada je bivša učesnica rijaliti šoua Maldivi Miljana Kulić saznala da se njen drug iz rijalitija, glumac Dušan Kaličanin nalazi na lečenju u Nišu, alarmirala je sve koje poznaje, kao i neke korisnike društvenih mreža, kako bi došla do njegovog broja...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.