Jellenai i sestre Gobovići mentorke u rijalitiju Maldivi

Izvor: Blic, 23.Jun.2016, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jellenai i sestre Gobovići mentorke u rijalitiju "Maldivi"

Novi, muzički rijaliti šou program "Maldivi" startovao je na televiziji "Hepi", a u ulozi voditeljke oprobala se pevačica Maja Nikolić.

Publici se predstavilo 24 takmičara čiji je zadatak da što duže ostanu u kampu "Maldivi", odakle će se najtalentovaniji i najomiljeniji među publikom i stručnim žirijem na jesen direktno se kvalifikovati >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za učešće u novom rijalitiju "Happy zvezde".

Tokom narednih nedelja, gledaoci će biti u prilici da vide takmičare kako se spremaju, uče, vežbaju za subotnje takmičenje, kada će se birati pobednik, odnosno budući direktor kampa. Kroz ceo serijal, polaznici ovog muzičkog kampa, biće podeljeni u dve grupe: gosti i posluga hotela. S obzirom da je čitav serijal zamišljen kao veliko takmičenje, članovi ovih grupa će se smenjivati.

Za pripreme za nastup biće zaduženi mentori: Jellena Ristić Lalović i sestre Marina i Marija Gobović.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.