Hotel Maldivi na malim ekranima od 3. juna? VIDEO

Izvor: Svet plus, 24.Apr.2016, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hotel Maldivi na malim ekranima od 3. juna? VIDEO

Protekle večeri u rijalitiju Parovi učesnici su kroz razgovor napomenuli da će se rijaliti Hotel Maldivi vratiti na male ekrane ovog juna!

Naime, pojedini učesnici kao što su Zmaj od Šipova i Brendo nisu izašli iz rijaltija skoro godinu dana, a Hepi televizija proprema još jedno iznenađenje. Još uvek se ne zna zvanično da li će se Parovi >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << završiti pre leta, ali ako je sudeći po razgovoru ostalih učesnika, ubrzo ćemo imati prilike da gledamo ponovo Hotel Maldivi rijaliti. Poslušajte šta su oni rekli na tu temu.

 

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Parovi: Pomirili se Zmaj od Šipova i Gasttozz! VIDEO

Izvor: Svet plus, 24.Apr.2016

Protekle večeri u rijalitiju Parovi učesnici su pevali i popili malo više alkohola nego inače, a Gasttozz i Zmaj od Šipova su se čak i prijateljski izljubili...Gotovo svi zanju da su Zmaj od Šipova i Gasttozz veliki rivali od samog početka njihovog učešća u Parovim, tačnije još od prethodne...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.