FABRIKA RIJALITIJA: Hepi televizija emituje Maldive i Parove uporedo, a spremna je i na treći

Izvor: Kurir, 30.Avg.2015, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FABRIKA RIJALITIJA: Hepi televizija emituje Maldive i Parove uporedo, a spremna je i na treći

Naša studija su pažljivo pripremana za program, oprema je birana u dogovoru sa najvećim stručnjacima, tako da, trenutno, raspolažemo odličnim tehničkim mogućnostima, kažu u produkciji

Posle dokazane najveće gledanosti treće sezone šou programa “Parovi” produkcija Hepi televizije, sećamo se, osmelila se na rijaliti u  rijalitiju! Uporedo sa “Parovima” išla je i “Domaćinska kuća” u kojoj je vodeću ulogu dobio Zmaj od Šipova.

Ovog puta, Hepi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << televizija ide korak dalje – emitovaće dva rijalitija uporedo: nastavlja se “Hotel Maldivi”, koji polako ulazi u finalni deo, ali i novi šou “Parovi”, koji kreće večeras, u 20.00.

"S obzirom na opremljenost produkcije naše televizije, možemo da emitujemo program uživo, bez bojazni da će se dogoditi neka greška. Naša studija su pažljivo pripremana za program, oprema je birana u dogovoru sa najvećim stručnjacima, tako da, trenutno, raspolažemo odličnim tehničkim mogućnostima", kažu u Hepi televiziji.

Na stotine ledova je u studijima “Parova” i “Hotelu Maldivi”, a režije su proširene i s ojačanim kapacitetima usmerene na što bolji kvalitet. Uigrani produkcijski tim, spreman je da svakog trenutka krene i treći rijaliti, ukoliko publika i gledaoci Hepi televizije to budu tražili.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.