Dušan Kaličanin preplašen: Lekari sumnjaju na razne stvari, a meni nije svejedno

Izvor: 011vodič.com, 31.Jul.2015, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dušan Kaličanin preplašen: Lekari sumnjaju na razne stvari, a meni nije svejedno

Glumac i baletan Dušan Kaličanin pre dva dana napustio je rijaliti šou “Maldivi, jer mu je zdravlje narušeno.
Prvi put kada mu je pozlilo, dobio je infuziju, pa se vratio u hotel “Maldivi”, a kada mu se stanje pogoršalo drugi put, tim lekara je predložio da bar privremeno napusti rijaliti.
“Dušan je tiho napustio reality i nikoga nije hteo da opterećuje svojim zdravstvenim >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << problemom. Možda je i to razlog što je Anu hteo da poštedi zaljubljivanja. On se sada nalazi u Nišu, čeka rezulate, a kada bude saznao šta mu se tačno dešava, dogovoriće se sa produkcijom da li će se vratiti u rijaliti”, rekao je anonimni izvor blizak ekscentričnom umetniku.
Kako bismo se uverili u istinost ovih tvrdnji, pozvali smo Dušana, koji nam je potvrdio da čeka rezulate analiza, ali se boji konačnog ishoda.
“Bojim se, iskreno da Vam kažem. Lekari sumnjaju na razne stvari, a meni nije svejedno nimalo. Nalazim se u teškom psihičkom stanju. Ipak, nadam se da će sve dobro proći i da ću se vratiti na male ekrane”, kratko nam je poručio zvezda egzotičnog rijalitija.


#svet
The post Dušan Kaličanin preplašen: Lekari sumnjaju na razne stvari, a meni nije svejedno appeared first on 011VODIC.COM.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Dušan Kaličan oboleo, niko ne zna šta mu je?!

Izvor: Tracara.com, 31.Jul.2015

Bolestan a ne zna od čega (foto: printscreen)   Glumac i baletan Dušan Kaličanin pre dva dana napustio je reality MALDIVI , jer mu je zdravlje narušeno. Prvi put kada mu je pozlilo, dobio je infuziju, a se vratio u hotel “Maldivi”, a kada mu se stanje pogoršalo drugi put, tim lekara je predložio...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.