CEDA PAJTIC I BALSA BESNI NA VUCICA JER NE MOGU NA MORE Otkrivamo pravi razlog strasne nervoze lidera opozicije

Izvor: medio.rs, 01.Jul.2016, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CEDA PAJTIC I BALSA BESNI NA VUCICA JER NE MOGU NA MORE Otkrivamo pravi razlog strasne nervoze lidera opozicije

Jovanović, Pajtić i Božović dok se ne izabere nova vlada ne mogu da isplaniraju letovanja na Brionima, Maldivima i ostalim luks destinacijama... Čeda u panici da će mu propasti rezervacija za luksuznu kuću na Mikonosu

Lideri LDP i DS Čedomir Jovanović i Bojan Pajtić, kao i šef beogradskih demokrata Balša Božović besni su na premijera Aleksandra Vučića zato što ne mogu da isplaniraju svoja luksuzna letovanja, saznaje Informer!

Interesantno je i to da se >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << lider Nove stranke Zoran Živković oglasio i pozvao Vučića da formira vladu.

- Zašto ne pravi vladu? Zato što je Aleksandar Vučić sad u najboljoj mogućoj poziciji. Jer drži sve konce u svojim rukama... - požalio se Živković na Tviteru.

Trojica opozicionara, ali i druge njihove kolege poput Dragana Šutanovca i Zorana Živkovića nedeljama unazad žive u paničnom strahu da će Vučić odložiti izbor novih ministara do duboko u leto, jer bi im to znatno skratilo vreme planiranog letnjeg odmora!

Poslanici i samozvani lideri opozicije ne bi, naime, nipošto hteli da propuste priliku da govore u Skupštini u vreme izbora nove vlade, ali bi istovremeno još manje želeli da ne odu na odavno planirana i uplaćena letovanja na luksuznim destinacijama.

Tako se, kako saznajemo, Čedomir Jovanović početkom nedelje u telefonskom razgovoru sa poslanikom SNS raspitivao o "Vučićevim planovima za izbor Vlade" i doslovce mu rekao: Pa neće valjda u avgustu da ide u Skupštinu?! Propašće mi letovanje, silne pare sam dao za onu kuću na Mikonosu!

Prema rečima naših izvora, Jovanović je i tokom drugog kruga konsultacija saradnike premijera Vučića otvoreno pitao kada će biti izbor Vlade da bi mogao da isplanira letovanje.

Pajtić, Jovanović i Božović juče se nisu oglašavali. Šef DS je, međutim, tokom dana poslao saopštenje u kom, požurujući Vučića da formira Vladu, zapravo indirektno potvrđuje naša saznanja.

Nose li i patkicu?

Pajtić i ostali sede u kupaćim gaćama i brinu da im ne propadne brčkanje! Da li će poneti i žute patkice?

Milenko Jovanov, SNS

Mandataru očito na pamet ne pada da u najkraćem mogućem roku parlamentu predloži sastav kabineta. U parlamentarnoj praksi nema situacije u kojoj stranka koja je odnela nadmoćnu pobedu na izborima gotovo dva meseca ne može da formira vladu. Demokratama, kao opoziciji, moglo bi da ide u prilog ovo razvlačenje, ali nikom u Srbiji ovakvo stanje nezavršenosti države ne koristi, naveo je Pajtić.

Potpredsednik SNS Milenko Jovanov, s druge strane, ističe da DS i "njeni sateliti" ne treba da brinu kad će nova vlada biti formirana, dodavši da će to biti u zakonskom roku.

To sigurno neće biti u ponoć, kao kad su oni formirali svoje vlade. Trenutno jedini problem lažnih demokrata i ostalih "novodosovaca" jeste kad će krenuti na odmor na Maldive, Brione, Mikonos... Očigledno je da su Pajtić i kompanija već spakovali kofere i sad sede u kupaćim gaćama i brinu se da im ne propadne brčkanje! Bilo bi lepo da građanima kažu i da li će poneti žute patkice na Brione, Maldive i ostale destinacije... - apeluje Jovanov.

Analitičar Branko Radun smatra da je za neke političare "letnja šema" očigledno već počela.

Pojedinci su se izgleda zasitili politike. Pajtić požurivanjem Vučića da formira Vladu želi da ostavi utisak proaktivnih lidera, iako sastav Vlade uopšte ne zavisi od njega. Isti je slučaj i sa Čedom, koji ne može da se žali jer su njegovi izborni rezultati mizerni - zaključuje Radun.

INFORMER.RS

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.