Bura u “Maldivima”: Ana i Lazar izbačeni, ostalima oduzeta hrana, Ejmi neutešna!

Izvor: Scandal.rs, 03.Avg.2015, 00:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bura u “Maldivima”: Ana i Lazar izbačeni, ostalima oduzeta hrana, Ejmi neutešna!

Lazaru Jeremić i Ejmi Aminati nije bilo ni malo lako zato što će barem privremeno biti razdvojeni. Pošto je fudbaler od nominovanih večeras dobio najmanje glasova, tamnoputa učesnica šoua “Hotel Maldivi” je to teško prihvatila i jecela je i lila suze dok se rastajala od Jeremića. Nije ni njemu bilo lako i on je tokom večerašnje emisije pustio suzu zbog Ejmi.

“Ljubavi, volim te!”, viknula je Ejmi i kada je pokušala da priđe >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << izbačenom Lazaru, reagovalo je obezbeđenje.

Kasnije je izbačena i Ana Jezdimorović.

Inače zbog agresivnog ponašanja večeras su u izolaciji završili Vuk Đuričić i Jovan Ivanović, koji po ko zna koji put bili u alkoholisanom stanju. Vuk je čak štipao Branislava Radonjića Brendona što je okarakterisano kao nasilje.

Produkcija je kasnije odlučila da ne kazni samo ovu dvojicu već i ostale učesnike rijalitija “Hotel Maldivi“ i to oduzimanjem sve hrane iz frižidera na jedno veče.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.