Barbika prozvala Vladu Vuksanovića: On je grebator i voli milfare!

Izvor: 011vodič.com, 01.Avg.2015, 05:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barbika prozvala Vladu Vuksanovića: On je grebator i voli milfare!

Sanja Rilaković Barbika učesnica rijalitija “Hotel Maldivi” iznela je niz kritika na račun manekena Vlade Vuksanovića. Ona je rekla za bivšeg dečka Nataše Bekvalac da misli da je veliki grebator i da voli starije žene, odnosno milfare, i da je Edipovac.
Sanja smatra i da se Vlada lažno predstavlja da je vlasnik nekih splavova: “Ovde u Beogradu imate mnoge ljude koji se predstavljaju kao vlasnici nekih splavova, a zapravo je reč samo o nekim >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << procentima. Zna se ko su pravi vlasnici, a ne ovi što se lažno predstavljaju”, navela je Barbi i u tu grupu svrstala i Vuksanovića.


#svet
The post Barbika prozvala Vladu Vuksanovića: On je grebator i voli milfare! appeared first on 011VODIC.COM.
Pogledaj vesti o: Maldivi,   Nataša Bekvalac

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.