Makedonija: Poginulo troje državljana Srbije

Izvor: Akter, 01.Avg.2015, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Makedonija: Poginulo troje državljana Srbije

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros oko sedam časova dogodila kod Đevđelije, život je izgubilo troje državljana Srbije, preneo je makedonski dnevni list Telegraf

Prema informacijama tog lista, na licu mesta je poginula četrdesetpetogodišnja T.P, a u medicinskom centru u Đevđeliji povredama su podlegli njen osamnaestogodišnji sin i desetogodišnja ćerka.

Njen suprug, koji je u trenutku nesreće upravljao automobilom, prebačen je u bolnicu sa teškim >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << povredama.

Do nesreće je došlo kada je "remo megan" srpskih registarskih tablica otpozadio naleteo na "fijat" đevđelijske registracije, a potom se odbio i udario u metalni saobraćajni znak.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.