Zamalo pala krv – Zorica Marković pljunula Maju i pretila joj smrću!

Izvor: Tracara.com, 13.Okt.2015, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zamalo pala krv – Zorica Marković pljunula Maju i pretila joj smrću!

Pevačice se svađaju skoro svakodnevno (foto:Snapshot) Nasilje u srpskim rijalitijama ne prestaje! Posle šokantnih događaja u Parovima, situacija i na imanju u Lisovićima dostiže kulminaciju. Iako je odavno poznat sukob između Zorice Marković i Maje Nikolić, koji pevačice neretko rešavaju žestokim svađama, ovaj put su pale i pretnje smrću!Kako prenosi portal PulsOnline, sve je počelo kada se Maja požalila da je dobila upalu bubrega zbog Zorice koja je nagovorila Radašina da >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << Nikolićevu postavi za slugu. To je podstaklo Markovićevu da napadne, zatim i pljune Maju. Zorica Marković (foto:Pulsonline) “Klošarko jedna, je**m li ti mamu u pi**u! Hoćeš da te ubijem sad? Go**o smrdljivo”, vikala je pomahnitala Zorica. Maja je, zatim, rekla Lepom Mići da od produkcije ima dozvolu da uzvrati ako je neko napadne i udari.        
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pomahnitala Zorica pljunula Maju, pretila joj smrću, a onda htela i da je bije!

Izvor: Vesti-online.com, 13.Okt.2015

Posle nekoliko dana prividnog mira, na “Farmi” su ponovo zaratile Maja i Zorica, a Markovićeva je potpuno izgubila živce i prvo pljunula Nikolićevu pa joj zatim pretila smrću...Da nije bilo Lepog Miće koji se umešao u svađu, verovatno bi se njih dve ponovo potukle...Nakon što se Maja požalila...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.