Za nju ne važe pravila: Maja Nikolić uletela na šalter preko reda, vičući da je “VIP” klijent!

Izvor: Scandal.rs, 12.Feb.2016, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za nju ne važe pravila: Maja Nikolić uletela na šalter preko reda, vičući da je “VIP” klijent!

Pevačica Maja Nikolić se nakon izlaska iz “Farme 6” ponaša kao zvezda, pa se bahati u banci i ne čeka u redu. Kako objašnjava izvor koji se zatekao na licu mesta, ona je u sredu ušetala u jednu beogradsku banku i “zapucala” pravo na šalter kod službenika

Stajala sam u banci pola sata i, taman kada je trebalo da dođem na red, u >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << filijalu je ušetala Maja Nikolić, koja je stala ispred mene. Nije me ni pitala mogu li da je propustim, već je samo stala za šalter“, priča izvor Informera.

Nišlijka je zatim nastavila sa bahatim ponašanjem, pa je pola sata zadržavala red jer se, kako objašnjava izvor, raspravljala sa zaposlenim kako se na engleskom jeziku izgovara reč pertla.

Maja je objasnila da je ona u toj banci VIP klijent i da zato očekuje poseban tretman.

Moj dolazak je službenicima najavljen dan ranije i zato nisam čekala u redu, jer sam podizala veću količinu novca. Neću da se pravdam ljudima koji su se iznervirali što sam odmah otišla do šaltera“, rekla je pevačica.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.