ZANEMELI SU! Posle prozivki za fotošop, Maja Nikolić objavila prirodnu sliku! Da li je moguće?

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jul.2017, 00:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZANEMELI SU! Posle prozivki za fotošop, Maja Nikolić objavila prirodnu sliku! Da li je moguće?

Šok!

Pevačica Maja Nikolić sve češće se nalazi na meti negativnih komentara na društvenoj mreži Instagram zbog fotografija u kupaćem kostimu.

Naime, nju su mnogi pratioci optužili da se mnogo ''igra'' u fotošopu, a pop pevačica odlučila je da ovim prozivkama stane na put i objavila kratak video kako bi svima pokazala da je zaista zgodna i da se ne ''popravlja'' u fotošopu.

A post shared by >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Maja Nikolic (@majanikolic_singer) on Jul 24, 2017 at 7:55am PDT

- Uživo snimak u ogledalu, da ne kažu da je fotošop, pošto je uživo u ogledalu... Jer, ovde treniramo, plivamo, uživamo... Voli vas vaša Maja Nikolić - rekla je Maja i dodala da jedva čeka da se vrati u Beograd, kao da joj se Tunis u kom trenutno boravi ne dopada mnogo.

Inače, polemika se povela zbog ove fotografije, na kojoj je Maja u istom bikiniju:

A post shared by Maja Nikolic (@majanikolic_singer) on Jul 24, 2017 at 8:19am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.