Teško joj je: Starateljstvo nad sinom sam izgubila čista obraza!

Izvor: Scandal.rs, 27.Avg.2014, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teško joj je: Starateljstvo nad sinom sam izgubila čista obraza!

Pevačica Maja Nikolić, koja je u rijalitiju „Farma“ bila nerazdvojna od kolege Miloša Bojanića, ovog puta mu se nije ni javila kada je otputovala u Baošiće, gde on ima kuću. Maja je odsela u vili pored njegove, gde se druži sa decom sa Kosova i Metohije kojima peva u humanitarne svrhe, dok se Bojaniću nije ni javila.

“Ma kakav Miloš Bojanić! Nemam pojma ni gde je, ni gde ima kuću. Čast mi je što sam ovde sa mališanima koji su prvi put na moru >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << i što sa njima delim radost. Sa mnom je i moj sin Laza i svi zajedno ćemo se pričestiti sutra u manastiru Savina zbog završetka Bogorodičinog posta. Teško mi je, jer mi niko nije pomogao iz državnog vrha oko starateljstva koja sam izgubila čista obraza nad mlađim sinom. Sina Novaka, koji ima 17 godina izdržavam sama bez alimentacije, a Lazaru već četiri godine plaćam alimentaciju, bruka je i sramota da se majci na pravdi Boga oduzme dete i da svi dignu ruke od toga. Znam da je Gospod uz mene i Lazara, kao i svu ovu decu sa Kosova kojoj je nepravedno oduzeto detinjstvo”, priča Maja, koja još uvek ne može da prihvati odluku suda da joj Lazar više ne pripada.

Ona će narednih nekoliko dana provesti sa mlađim sinom na moru, gde poste i uživaju u kupanju i druženju sa njegovim vršnjacima sa Kosova.

“Drago mi je što se svi družimo, jer ta deca se uglavnom igraju sama u svojim dvorištima ili na ulici zbog teške situacije na Kosovu, gde često zaluta metak kroz prozor njihovih kuća. Pričamo o svemu”, ističe Nikolićeva.

Maja ističe da je za povratak starateljstva nad sinom odmah kontaktirala sa kabinetom predsednika, ali da nije dobila odgovor, ipak nadu polaže u humanitarni fond koji vodi supruga predsednika Dragica Nikolić.

“Volela bih da mi njen fond u saradnji sa ministarstvom pravde da advokata i pomogne da mi se vrati nepravedno oduzeto starateljstvo i da se ispita da li je izvršen uticaj na sudiju”, kaže pevačica.

Izvor: Alo

Foto: Facebook
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.