Šok za farmere! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 25.Nov.2015, 07:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šok za farmere! (VIDEO)

Maja Nikolić i Jasmina Medenica lažno izbačene sa imanja, gledale farmere iz tajne sobe.

Foto: Dailymotion

Sinoć je na Farmi upriličeno lažno izbacivanje, farmeri su, kao, glasali da izbace Medenicu, dok je Maja Nikolić dobila najviše glasova publike za izlazak.

Njih dve su sprovedene u tajnu sobu, gde im je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << voditeljka Dušica saopštila da je izbacivanje - lažno.

Farma 6/ Maja i Medenica gledaju na TV Kako...by zadkostellbokizadko

"Dušice, sve sam stvari spakovala, mislila sam da ću videti decu", zamuckivala je Maja Nikolić, ali se brzo oraspoložila kada je shvatila da će sada moći da "zaviri" na Farmu preko televizora.

Posle par sati, njih dve su vraćene na imanje, a najviše su im se obradovali upravo oni koji su hteli da im "vide leđa".

Farma 6/Maja i Medenica Iznenadile Farmere sa...by zadkostellbokizadko

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.