SCANDAL! u novom broju saznaje – posle teške pljuvačine po medijima: Maja Nikolić se pomirila sa Alenom Savićem!

Izvor: Scandal.rs, 30.Mar.2015, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCANDAL! u novom broju saznaje – posle teške pljuvačine po medijima: Maja Nikolić se pomirila sa Alenom Savićem!

SCANDAL! u novom broju donosi ekskluzivne paparaco fotografije Maje Nikolić koja je na nastupu Dženena Lončarevića bila sa bivšim dečkom Alenom Savićem sa kojim je pre oko godinu dana vodila medijski rat! Podsetimo, tada su jedno o drugom iznosili najgore bljuvotine. Alen je inače tada pustio u medije i Majinu sliku na kojoj u restoranu pokazuje grudi njemu i njegovom prijatelju! Osim toga, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << optuživao ju je i za razne stvari  i nazivao pogrdnim imenima, kao i ona njega.

Šta su Maja i njen bivši verenik radili u klubu i šta je ona povodom toga rekla pročitajte samo u najnovijem broju SCANDAL! – a koji je u prodaji na svim kioscima. A šta vas još u novom broju očekuje pogledajte OVDE!

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.