SCANDAL! saznaje: Maja Nikolić tražila popa na Farmi i poslovne sastanke, Stanija izbegla karantin!

Izvor: 011vodič.com, 28.Avg.2015, 02:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SCANDAL! saznaje: Maja Nikolić tražila popa na Farmi i poslovne sastanke, Stanija izbegla karantin!

Večeras se na imanje u Lisoviću uselilo 26 farmera. Ove sezone za nagradu od 50.000 evra četiri meseca će se boriti: Milić Vukašinović, Suzana Vukašinović, Lepomir Bakić, Bojan Tomović, Nela Bijanić, Novica Zdravković, Jasmina Medenica, Gabrijela Pejčev, Aleksandar Živanović, Vlada Stanojević, Jelena Milošević, Jelena Krunić, Tamara Đurić, Anabela, Rade Lazić, Stanija Dobrojević, Zvezdan Anđić, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Radmila Misić, Ella, MIljković Radiša, Ivana Šašić, Sanela Vujnović, Goran Kostić Šabanoti, Maja Nikolić, Bojana Stamenov i Kristijan Golubović.
Pravila Farme su ista, ali farmere očekuju i mnogi zadaci i iznenađenja!  Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, mnogi od njih su tražili i neke posebne uslove.
Tako je prema informacijama do kojih je SCANDAL! došao Maja Nikolić tražila da je jednom nedeljno posećuje pop, ali i da ide na sastanke sa poslovnim partnerima kao i još par nekih stvari kao što su frizer i još neke sitnice, a svi učesnici dan su proveli u karantinu u Šimanovcima osim Stanije.
Ona je došla na Farmu direktno iz Novog Sada, i to pod obrazloženjem da je doputovala iz Amerike i da je imala jako malo vremena da se spremi.
Sve šokantne informacije o Farmerima potražite već u ponedeljak u novom broju tabloida SCANDAL!

#svet
The post SCANDAL! saznaje: Maja Nikolić tražila popa na Farmi i poslovne sastanke, Stanija izbegla karantin! appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić,   Farma,   Vlada Stanojević

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.