Po receptu Maje Nikolić? Kaća: Jela sam hranu koja uveličava grudi!

Izvor: Blic, 23.Okt.2014, 07:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Po receptu Maje Nikolić? Kaća: Jela sam hranu koja "uveličava" grudi!

Ja sam samo malo bolje jela. Hranu na kojoj piše da "uveličava" grudi, našalila se pevačica

Pevačica Katarina Živković, koja je pre osam meseci raskinula dugogodišnju vezu sa manekenom Banetom Jankovićem, otkrila je da je ugradila silikone u grudi i zadenjicu i da je veoma zadovoljna kako je uspelo i da svima može da preporuči svog lekara. Međutim, Živkovićeva se našalila:

"Ja sam samo malo bolje jela. Hranu na kojoj piše da uveličava grudi i što se >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << više jede to su grudi veće", našalila se pevačica u Premijeri i dodala da će rado preporučiti svog hirurga.

Ako se sećeta pre nekoliko godina Maja Nikolić je na pitanje novinara da li je uvećala grudi odgovorila da je jela plazma keks i tako su joj grudi i narasle...Ok..

Podsetimo, Kaća je u jednoj privatnoj klinici u tajnosti povećala svoje grudi dobrom četvorkom, a sve vreme uz nju je bila njena mama Verica.
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.