Izvor: Scandal.rs, 09.Okt.2015, 00:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkriveno kako su se upoznali Tijana i Kristijan: Upoznala nas je stražarka iz zatvora!

Farmeri igraju igru istine i Maja Nikolić je vrlo znatiželjna. Želi da zna da li je Tijana proganjala Kristijana i kako su se upoznali..

Bez obzira što je ostali farmeri opominju da ne pita takve stvari, Maja potencira pitanje da li je Tijana proganjala Kristijana. Tijana je bila iskrena:

“Dok sam bila mlađa želela sam da ga upoznam i to mi je omogućila stražarka iz zatvora”, rekla je Tijana što je i Kristijan potvrdio.

“Videli >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << smo se jedno dva puta i ja sam mu poklonila kuče jer mu se pas dopao i to je sve. Meni se on  ne dopada niti bih ikada bila s njim.”

Očigledno isprovociran time što je Tijana rekla, Kristijan kreće u napad i naziva je prostitutkom i nakazom.

Tijana ga pita da li je “bečka škola” pljunuti devojku u lice, Kristijan nastavlja sa vređanjem.

Tijana pokušava da kaže svima da Kristijan pominje ljude koji nisu među živima i ne mogu da odgovore na njegove izmišljotine. Jasmina Medenica je naravno “robovski” stala na Kristijanovu stranu i počela da ga brani…

Maja je pitala i ko joj se dopada od farmera, naravno isključujući Kristijana.

“Dopada mi se Rade, ali i Aca. Možda više Rade i umno i fizički”, bila je iskrena Tijana.

Maja je uspela i ovoga puta da zakuva situaciju, ali i da time maske nekih ljudi konačno padnu.
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.