Monstruma iz Rakovice se ODREKLA PORODICA?! Nikolić jede i spava u pritvoru, dok Maja i Mihailo trunu

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Avg.2017, 07:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monstruma iz Rakovice se ODREKLA PORODICA?! Nikolić jede i spava u pritvoru, dok Maja i Mihailo trunu

Najbliža rodbina Maje Đorđević je prošle subote na groblju Orlovača odala pomen

Marka Nikolića (43), koji je ispred Centra za socijalni rad u Rakovici ubio Maju Đorđević (38) i njihovog sina Mihaila (4), u pritvoru je posetio samo otac, dok su ga se ostali članovi porodice - majka i brat odrekli, piše Srpski telegraf.

DOKLE SE STIGLO SA ISTRAGOM U VEZI SA UBISTVOM MAJE I MIHAILA? Tužilaštvo istražuje ko je odgovoran

Nikolić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je uhapšen odmah posle stravičnog zločina koji je počinio 12. jula. Od tada se nalazi u pritvoru, u kojem je miran i ne pravi nikakve probleme, a članovi porodice skoro pa da ga i ne posećuju.

- Nikolić je sam u ćeliji, skoro ni sa kim i ne priča. Najnormalnije jede i spava, a u posetu mu je za više od mesec i po dana dolazio samo otac, i to prošle nedelje. Majka i brat ga nijednom nisu posetili u pritvoru, kao da su ga se odrekli zbog zločina koji je počinio - kaže sagovornik.

Inače, najbliža rodbina Maje Đorđević je prošle subote na groblju Orlovača odala pomen nastradaloj ženi i njenom sinu.

- Strašna tragedija, niko ne može da se oporavi od ovog šoka. Još nam je teško, i dalje ne možemo da se pomirimo sa tim da Maje i Mihaila više nema - priča rođaka.

Podsećamo, stravično ubistvo se desilo 12. julapopodne ispred Centra za socijalni rad u Rakovici, nakon što je Nikolić proveo nekoliko sati sa sinom, koji je bio pod starateljstvom majke Maje Đorđević. Nakon što je sina davio i mučio, dete je svirepo ubio pred majkom, da bi je kasnije usmrtio nožem.
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Monstrum iz Rakovice možda uopšte ne bude robijao! Smislio je NAJODVRATNIJU STVAR i pokušava da izbegne zatvor

Izvor: Press, 22.Avg.2017

- Osobama za koje se utvrdi da u momentu izvršenja krivičnog dela nisu bile uračunljive ne može da se sudi, odnosno ne može da im se izrekne zatvorska kazna. S druge strane, ako se veštačenjem utvrdi da je psihički zdrav, Nikoliću preti maksimalna kazna od 40 godina zatvora - objašnjava...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.