Maja Nikolić u opasnoj formi: Trbušnjaci i mrk pogled, spremna je za leto! (foto)

Izvor: Svet, 24.Jun.2015, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maja Nikolić u opasnoj formi: Trbušnjaci i mrk pogled, spremna je za leto! (foto)

Maja Nikolić se pohvalila svojom linijom, pa je na svojoj fejsbuk stranici objavila fotku na kojoj pozira u bikiniju.
Trbušnjaci su tu, poza, ali i “mrki” pogled. Verovatno upućen fotografu uz poruku: “Ako fotka ne bude valjala, čeka te…”
Ali, moramo da priznamo da čak i ovaj pogled – “G6″, nije loša promena u odnosu na njene uobičajene nasmejane i pomalo zastrašujuće fotke. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Da ne budemo zlonamerni, mislimo na njen pogled: “Širom otvorenih očiju”. Linija je ok, doterala se “na opasno”, tako da neke mlađe koleginice mogu da joj pozavide.
Nismo gledali koja marka kupaćeg je u pitanju…

 
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Maja Nikolić u opasnoj formi: Trbušnjaci i mrk pogled, spremna je za leto! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 24.Jun.2015

Trbušnjaci su tu, poza, ali i “mrki” pogled. Verovatno upućen fotografu uz poruku: “Ako fotka ne bude valjala, čeka te…”..Ali, moramo da priznamo da čak i ovaj pogled – “G6″, nije loša promena u odnosu na njene uobičajene nasmejane i pomalo zastrašujuće fotke. Da ne budemo zlonamerni,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.