Maja Nikolić se zalaže sa legalizaciju prostitucije!

Izvor: Svet, 31.Jan.2015, 00:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maja Nikolić se zalaže sa legalizaciju prostitucije!

Maja Nikolić nekada je konzervativna, a nekada liberalna. Naime, ona je na snimanju jedne emisije javno iznela da podržava ideju da se legalizuje prostitucija.
U istoj emisiji gostovala je i kontroverzna pevačica Vesna Vukelić Vendi koja je sa druge strane bila protiv ovog predloga.
Poznato je da je nedavno Maja iznela stav da homoseksualce treba zatvoriti u kavez, zbog čega je izazvala niz negativnih reakcija domaće javnosti.
Izvor: Puls
Foto: IVAN VUČIĆEVIĆ, copyrighted
 
 
Pogledaj vesti o: Legalizacija

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Bruka: Jelena Jovanović zakasnila na snimanje jer je jela!

Izvor: Scandal.rs, 31.Jan.2015

Tekst IVAN VUKOVIĆ copyrighted..Foto IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted..Jelena Jovanović se baš obrukala! Nedavno, na snimanju jedne emisije je više vremena provela jedući nego pevajući!..Naime, dok su sve pevačice stajale na bini i čekale samo nju, ona je sedela i jela kao da je gladna godina! Ljudi...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.