Maja Nikolić se ne zaustavlja: Zorica je matora kornjača, a Aleksandra – vampir!

Izvor: Svet, 23.Jan.2017, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maja Nikolić se ne zaustavlja: Zorica je matora kornjača, a Aleksandra – vampir!

Maja Nikolić nikako da se zaustavi u “čašćavanju” svojih koleginica, a meta je trenutno Zorica Brunclik. Ona je oplela po starijoj koleginici, s kojom deli funkciju u Pinkovim zvezdama, ne prezajući ni od ozbiljnih uvreda.
“Zorica je u svakoj emisiji najpametnija, najviše zna, a mi smo svi budale. Ona kao spada u one muzički obrazovane, ali nije jedina, ima ih više. Neka mi napiše >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << notni sistem i da čujem njen muzički vokabular, a ne samo komentar: Dođi mi na koncert, ili Bićeš mi zet. Stvarno nema smisla. Uglavnom, pošto je ministarka najzgodnija, najbolja riba i najveća zvezda s najboljim pamćenjem, sve naj, naj, samu sebe veliča, rekla sam joj da najbolje pamćenje ima kornjača sa Galapagosa. A Zorica je sva u cvetu mladosti. Ne znam šta je njoj u životu toliko falilo kad je u 92. godini toliko željna pažnje”, sipa Maja kao iz kofe.
Pevačica ističe da nema ništa protiv koleginice, ali da nikome ne dozvoljava da joj vređa inteligenciju.
“Oduvek sam bila pravična i uvek kažem onako kako jeste. Pa, moj sin obožava Zoricu i ja nemam ništa protiv nje, ali ne možeš da se ponašaš kao da si najvažnija osoba na planeti. Ja sam muzički obrazovan pevač. Snimila sam duete s legendarnim pevačima. Vidite koliko je skočila gledanost otkako sam ja u emisiji, a nikome ne idem uz dlaku, već uvek kažem šta mislim. Očigledno je da Zorici mnogo smetam čim se stalno žali na mene”, smatra Nikolićeva.
Maji Nikolić ne smeta samo Zorica Brunclik već i Aleksandra Radović, koja više nije član žirija u Pinkovim zvezdama.
Šaban je pomenuo vampire i odmah ide pesma Aleksandre Radović. Nemoj, Šabane, molim te. Htela sam da kažem da je takmičarka dobro otpevala ovu pesmu. Ja sam pevala s tobom jer nemam animozitet prema dobrim pevačima. Volela bih da ova emisija bude bez baraža”.
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.