Maja Nikolić ljubi hokejaše i viče: Nemam kolege, svi su homoseksualci!

Izvor: Blic, 10.Apr.2014, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maja Nikolić ljubi hokejaše i viče: Nemam kolege, svi su homoseksualci!

Pevačica Maja Nikolić prisustvovala je početku svetskog prvenstva u hokeju pa je tako uz kamere "Ekskluziva" pozdravila zgodne srpske reprezentativce ali i uspela da im se "ušunja" u svlačionicu.

Maja oduševljena početkom svetskog prvenstva i prisustvom zgodnih muškaraca na jednom mestu, pozdravila je protivničku ekipu iz Belgije ali i bodrila naše igrače.

- Ja sam već bacila kosku i rekla belgijancima da budu spremni na poraz, nije im >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bilo sve jedno iako su bili nasmejani jer su pred sobom videli lepu devojku- rekla je pevačica koja svoje oduševljenje nije krila dok se "šunjala" po svlačionici, razgledajući po opremi igrača ali i njihovom donjem vešu.

- Volim da vidim jake momke na terenu koji se lepo i zdravo bore- rekla je Maja dok je isprobavala štitnike jednog od igrača. Ponesena igrom kojoj prisustvuje, Maja je došla na ideju da stupi u borbu i sa estradom, pa tako u svom prepoznatljivom stilu prokomentarisala je kolege i kolegenice

- Kolegenice su se rodile uplašene, čast izuzecima a kolege i ne postoje, sve je to prešlo u homoseksualizam, čast izuzecima- ostakla je Maja.

Kada je završila sa pregledom svlačionice i komentarisanjem veša i opreme, Maja je izašla na teren da pruži podršku igračima ali i da im udeli po koji poljubac.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Maja Nikolić: Nemam kolege, sve je prešlo u homoseksualizam

Izvor: Svet, 10.Apr.2014

Pevačica Maja Nikolić poznata je da nema dlake na jeziku, pa je tako opet, po ko zna koji put, prozvala svoje kolege. Naime, kako je u toku Svetsko prvenstvo u hokeju, pevačica je rešila da podrži naše momke, a i da pogleda ima li nešto za nju zanimljivo. “Volim da vidim jake momke na terenu...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.