Maja Nikolić: Kada mi je potreban seks izađem u grad ili mi dođu prijatelji!

Izvor: Svet, 31.Jan.2015, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maja Nikolić: Kada mi je potreban seks izađem u grad ili mi dođu prijatelji!

Maja Nikolić je za SCANDAL! progovorila o novim optužbama za govor mržnje. Ona odgovara na sva aktuelna pitanja ali priča i otvoreno o seksu!
Pred kamerom SCANDAL! – a Maja kaže:
“Budite sigurni da u mom krevetu bude Srbin, da je pravoslavne verosipovesti i da nije gej. Dečka nemam ali nisam nikada sama. Kada mi je potreban dečko pronađem ga… Kada god mi je potreban dečko ja izađem >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << u grad i pronađem ga. Ja nikada nisam bez seksa, nikada nisam sama. Dečka nemam! Ne plaćam za seks, za to imam prijatelje ako mi je to potrebno. Ako mi je potreban dobar vikend ili provod mogu uvek da odem i sa nekim koga poznajem i sa kojim sam već imala zadovoljstvo.  Ne treba ja nikoga da zovem za seks, oni samo dođu, znaju da su mi potrebni.”

A šta je još rekla, pogledajte u video snimku:

Još sočnih pikanterija možete da pročitte samo u štampanom izdanju SCANDAL! – a koje je u prodaji.
Tekst IVAN VUKOVIĆ copyrighted
Foto i video IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.