MAJA NIKOLIĆ ŠOKIRA: Imam dečka već 7 godina i daje mi da se zabavljam sa drugim!

Izvor: Press, 18.Dec.2014, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAJA NIKOLIĆ ŠOKIRA: Imam dečka već 7 godina i daje mi da se zabavljam sa drugim!

O privatnom, tačnije ljubavnom životu Maje Nikolić uvek se naširoko pričalo i pisalo, pogotovo što je doskora sama to stavljala u prvi plan, međutim, vatrena Nišlijka je sada odlučula da otkrije da je već nekoliko godina u vezi sa muškarcem kojeg nikada nije predstavila javnosti.
Naime, Maja je rekla da je u srećnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << vezi sedam godina, a da joj dečko postaje drug samo kada počne da se zabavlja sa drugim(?!).

"Ja sam dugo, dugo godina u vezi. Neću otkrivati o kome se radi jer je to moja intima, ali vam mogu reći da živi u Nemačkoj i da je uspešan u svom poslu", rekla nam je Maja, a na naše pitanje kako je moguće da je godinama sa nekim u vezi, kada je pre nekoliko meseci svima otkrila da je sa Alenom Savićem iz Holandije, odgovara:

"Njega mi ne pominjite. Svaki bivši je bivši zato što nije valjao, a ono što je dobro traje i trajaće dugo, možda i do kraja života. On je moj oslonac, rame za plakanje, moj najbolji savetodavac, emotivni partner, najbolji prijatelj. Kada sam u vezi sa drugim čovekom, on mi je najbolji prijatelj, nas uvek vezuju neverovatne iskrene emocije", rekla je,  ne želeći da otkrije podatke o svom dragom, ali nam je naglasila koje dve stavke muškarac treba da ima da bi zavredio njenu pažnju.
"Ja mogu da se zabavljam samo sa nekim ko je Srbin i pravoslavac. Oni su iskreni, jaki, pravi muškarci. Naravno, drugi uslov je da može da mi ponudi nešto više od strasti, pošto je Maja Nikolić sama po sebi strast", kaže Nikolićeva.
Inače, osim sa Alenom Savićem iz Holadnije, sa kojim je u vezi bila nekoliko meseci, a raskid se pretvorio u pravi medijski cirkus, pevačica je nedavno dovođena u vezu i sa Milanom Marinkovićem, bivšim dečkom Sare Trajanović, ali i posle izlaska iz „Farme“ sa izvesnim Janom Štajnplicem. Prema pevačicinim tvrdnjama, sve vreme je anonimni Nemac srpskog porekla bio u njenom životu.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.