LJUBAV JAČA OD SVEGA Ko je zapravo Marija, žena zbog koje je veliki VERNIK Marko Bulat dva puta bio DEO AFERE KOKAIN?

Izvor: Blic, 21.Avg.2017, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LJUBAV JAČA OD SVEGA Ko je zapravo Marija, žena zbog koje je veliki VERNIK Marko Bulat dva puta bio DEO AFERE KOKAIN?

Mlada lepotica umiljatog lica. Tako bi svako ko upozna suprugu Marka Bulata mogao da je opiše. Međutim, ta ista dama dva puta se našla u središtu afere sa kokainom, a direktno u tu priču uvukla je i Marka Bulata.

Marija, devojačkog prezimena Nikolić udala se za našeg pevača u maju 2015. godine. Tada je Bulat izjavio da je znao da je ona prava žena za njega. Ona ima 31 godinu i radila je kao službenik policije u upravi Novi Beograd. Ubrzo nakon što je dala otkaz, biva >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << upletena u aferu kokain prvi put.

Njih dvoje su se upoznali na njegovim nastupima jer Marija i te kako voli njegove pesme. Tu su se i zbližili, a kasnije vezu krunisali brakom. Međutim, Marija ima i ćerku iz prvog braka Sofiju koja je u sjajnim odnosima sa Markom, a mnogi tvrde da je Sofija i posebno vezana za našeg pevača.

Navodno, Marija se pre veze i braka sa Markom zabavljala sa reperom Bakijem B3, Damirom Handanovićem i Adilom. Veliki prijatelj joj je i pevač Đorđe David.

Ako je suditi prema njenim objavama na društvenoj mreži instagram, Marija je mnogo vezana za porodicu. Ostala je bez oca, a najveću ljubav i podršku pored supruga pronalazi kod svoje majke.

U međuvremenu je sa Markom dobila još jedno dete- ćerku Doroteu koja odrasta zajedno sa njima na Novom Beogradu. Njihov dom ispunjen je ikonama koje Marko oslikava i figurama iz serijala "Star wars" čiji je pevač veliki fan.

Međutim, naretko su izjavljivali da je njihova ljubav jača od svega pa i kroz dobre i loše dane prolaze nerazdvojeni. Oboje su veliki vernici što dokazuju i njihove fotografije na društvenim mrežama, a šta se zapravo desilo i kako se navodno kokain po drugi put našao kod njih, znaju samo Marija i Marko.
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

LJUBAV JAČA OD SVEGA Ko je zapravo Marija, žena zbog koje je Marko Bulat dva puta bio DEO AFERE KOKAIN?

Izvor: Blic, 21.Avg.2017

Mlada lepotica umiljatog lica. Tako bi svako ko upozna suprugu Marka Bulata mogao da je opiše. Međutim, ta ista dama dva puta se našla u središtu afere sa kokainom, a direktno u tu priču uvukla je i Marka Bulata...Marija, devojačkog prezimena Nikolić udala se za našeg pevača u maju 2015. godine....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.