Ivana Šaašić: Jasmina je nesrećna baba željna slave

Izvor: Svet, 01.Dec.2015, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivana Šaašić: Jasmina je nesrećna baba željna slave

Ivana Šašić, koja se sprijateljila sa Majom Nikolić, ogovarala je Jasminu Medenicu za koju je izjavila da je jako nesrećna jer ima samo majku.
Naime, Maja i Ivana se obe slažu u mišljenju da Jasmina treba da ima unučiće, a umesto toga jedini cilj u životu joj je da postane poznata.
“Moja majka je starija od Jasmine tri godine, četiri i eno je kući čuva unučiće. A ona? Ona pozdravlja >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << majku jer samo nju ima. To je tužno! Sa 60 godina ti juriš slavu, hoćeš da budeš poznata. Ona je nesrećna baba željna slave – rekla je Ivana, a Maja je dodala da Jasmina nema nikog pored sebe jer je zla.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.