Gazda Radašin izabrao: Sluge su Miloš i Maja

Izvor: Blic, 06.Okt.2015, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gazda Radašin izabrao: Sluge su Miloš i Maja

Radiša Miljković Radašin, ovonedeljni gazda na imanju u Lisoviću, odabrao je Miloša Radičevića i Maju Nikolić za sluge.

I dok je Miloš bez pogovora prihvatio svoj ovonedeljni status sluge, dotle je iskusnija farmerka Maja ipak zamerila gazdi Radašinu.

Maja je optužila Radašina da su ga ostali farmeri ubedili da nju izabere za slugu a u raspravu su se umešali i drugi ukućani.

- Ja mu na zameram, jer su čoveka jadnog razapeli da me postavi za slugu. Postoje snimci ko ga je sve terao - rekla je pevačica.

- Niko se nije mešao, sam sam odlučio- odgovorio  je Radašin.
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Maja Nikolić postavljena za slugu: “Džaba ste se radovali, idem do finala!”

Izvor: Tracara.com, 07.Okt.2015, 00:43

S njom nikad nije dosadno (foto: Srbijadanas) Na imanju u Lisoviću uvek je burno, a u većini slučaja je za to zaslužna Maja Nikolić. Pevačicu je pogodilo to što je novi gazda Radašin nju postavio za slugu, pored Miloša Radičevića, pa je ostalim farmerima poručila: “Džaba ste se radovali,...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.