Fudbaler više neće Šaviju: Lazar se opasno zagrejao za Matoru, hteo da je poljubi!

Izvor: Scandal.rs, 04.Jul.2015, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaler više neće Šaviju: Lazar se opasno zagrejao za Matoru, hteo da je poljubi!

Fudbaler Lazar Jeremić, koji se u serijalu “Hotel Maldivi”, ispred kamera Hepi televizije hvalio da ga je spopadala Maja Nikolić,  a on je odbio, podelio je sa svima da mu se dopada Nataša Šavija, ali i Ejmi Aminata, kojoj svakodnevno deli komplimente.

Ono, što se, međutim, dešava iza kamera, stvara potpuno drugačiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << sliku. Naime, fudbaler insistira da spava u krevetu samo sa Jovanom Tomić Matorom, koja, čini se, nije ravnodušna na njegovo udvaranje.

“On jeste sladak, ali ne znam šta će biti”, rekla je Jovana Tamari Veljković, Ružicinoj sestri. “Stalno je oko mene nešto.”

Ne odvaja se od bivše učesnice „Parova“, ali ni ona nije imuna na njegove komplimente, prija joj njegovo društvo. Jeremić je, međutim, otišao i korak dalje, pa je pokušao da poljubi Jovanu, ubeđen da ga niko ne vidi.

U jednom trenutku, Lazar je krenuo da poljubi Jovanu, ali se onda, verovatno uplašio kamera i zaustavio.

Za Jovanu, važi, da voli mlade momke, da im sama prilazi, a na televiziji Hepi, u specijalu koji je snimljen u njenom kafiću u Železniku, priznala je da zavodi konobare i ljubi se sa njima. Videćemo, kad će kamere snimiti poljubac sa fudbalerom.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.