Farmeri besni jer Radašin ne zna da čita! Jelena polila Maju!

Izvor: Svet plus, 07.Okt.2015, 00:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farmeri besni jer Radašin ne zna da čita! Jelena polila Maju!

Jelena i Maja Nikolić ušle su u veliku raspravu zato što Radašin ne zna da čita! Krunićka je u rijalitiju Farma 6 stala u njegovi zaštitu i žestoko se posvađala sa pevačicom!

Naime, Radašin nije mogao da pročita pismo zadruge, a Maja je iznela da Radašin ne zna da čita, i da to ne radi iz tih razloga što nema naočare. Iako je prvo bio uvređen i ljut na Maja, nakon sledećeg pisam zadruge, on je priznao produkciji rijalitija Farma 6 da >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ne zna da čita.

Maja je počela da ga vređa, a Krunička je stala na njegovu stranu. Maja i Jelena počele su mešusobno da se vređaju, a u jednom momentu klaberki je prekipelo i ona je polila pevačicu crnim vinom i opsovala joj pokojnu majku. Maja je otkrila da će tražiti od zadruge da diksfalifikuju Jelenu Krunić
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić,   Farma

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Svađa se nastavlja: Jelena Krunić polila Maju (video)

Izvor: Svet, 07.Okt.2015

Jelena Krunić i Maja Nikolić zakačile su se kada je Maja rekla da Radašin ne zna da čita! Izbila je žučna rasprava:. “Je*em ti mater, marš smradino”, vikala je Krunićka.. “Ti bre smrdiš, sve što si ti radila na `Farmi` piše napolju u novinama”, rekla je Maja.. Onda je Jelena je prosula...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.