Dete Maje Nikolić spava u kafani

Izvor: Blic, 09.Avg.2014, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dete Maje Nikolić spava u kafani

Maja Nikolić, u želji da u svakoj čorbi bude mirođija, posetila je i Guču. Sa sobom je povela i mlađeg sina Lazara, a predah su potražili u kafani.

Lazaru se očigledno nije dopala ni festivalska atmosfera ni zvuk trube, pa je zaspao u majčinom krilu. Maji to nije smetalo, pošto je njena pažnja bila usmerena ka gospodinu sa kojim je sedela za stolim.

Nije poznato da li je nepoznati muškarac >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u belom odelu i crnoj majici jedan od mnogobrojnih pevačicinih verenika, ali nema sumnje da će i njegova uloga u Majinom životu uskoro biti otkrivena.

Inače, starateljstvo nad Lazarom ima njegov otac Vuk Kandić, dok Maja može da ga viđa samo onako kako je sud odredio.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sin zaspao u kafani: Maja našla zanimaciju u Guči!

Izvor: Svet, 09.Avg.2014

  Maja Nikolić, u želji da u svakoj čorbi bude mirođija, posetila je i Guču. Sa sobom je povela i mlađeg sina Lazara, a predah su potražili u kafani. Lazaru se očigledno nije dopala ni festivalska atmosfera ni zvuk trube, pa je zaspao u majčinom krilu. Maji to nije smetalo, pošto je njena...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.