Beleslin pojačanje Nataši i Maji!

Izvor: Blic, 27.Avg.2014, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beleslin pojačanje Nataši i Maji!

Kako "Pulsonline" saznaje Slavko Beleslin će od oktobra, zajedno sa Natašom Miljković i Majom Nikolić voditi emisiju kolažnog tipa na RTS 1.

Nataša Miljković se pre nekoliko dana oprostila od Jutarnjeg programa ali je ostala na Javnom servisu. Njen kolega Slavko Beleslin do januara ove godine bio je urednik i voditelj na televiziji B92 kada je prešao na TV Nova. Od septembra on će se pridružiti ekipi RTS-a, piše Pulsonline.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Beleslin od oktobra vodi emisiju sa Natašom i Majom!

Izvor: 24sata, 27.Avg.2014

Kako "Pulsonline" saznaje Slavko Beleslin će od oktobra, zajedno sa Natašom Miljković i Majom Nikolić voditi emisiju kolažnog tipa na RTS 1...Nataša Miljković se pre nekoliko dana oprostila od Jutarnjeg programa ali je ostala na Javnom servisu...Njen kolega Slavko Beleslin do januara ove godine...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.