BEZ FOTOŠOPA I SA VIŠKOM SALA Ovako izgleda Maja Nikolić u bikiniju

Izvor: Blic, 25.Jul.2016, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEZ FOTOŠOPA I SA VIŠKOM SALA Ovako izgleda Maja Nikolić u bikiniju

Pop pevačica Maja Nikolić osmelila se na hrabar potez i pratiocima na Instagramu pokazala kako zaista njeno telo izgleda u bikiniju.

Maja, koja je svojevremeno tvridila da "za svoje godine bolje izgleda i od devojka koje su redovne u teretani", ponosno je pozirala za društvene mreže u crnom bikiniju, dobrovoljno se izloživši sudu kritike, koja nije bila blaga kada je ova pevačica u pitanju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Sa jedne strane, Nikolićeva izgleda sasvim pristojno budući da je dva puta rađala, ali sa druge, potpuno je nejasno šta je Maju inspirisalo da pokaže opuštene grudi, salo oko struka i celulit na nogama.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Bez fotošopa: Maja Nikolić pokazala telo u kupaćem kostimu! FOTO

Izvor: Svet plus, 25.Jul.2016

Pevačica Maja Nikolić ne prestaje da intrigira javnost, kako onim što ima da kaže, tako i onim što ima da pokaže. Zato je danas na svoj instagram profil okačila fotke u kupaćem kostimu i pokazala svima kako zaista izgleda!..Pevačica Maja Nikolić svima je dobro poznata kao neko ko nema dlake...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.