Ako nam ona ne pomogne, niko neće: Maja Nikolić se kandiduje za predsednika Srbije

Izvor: Blic, 30.Okt.2014, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako nam ona ne pomogne, niko neće: Maja Nikolić se kandiduje za predsednika Srbije

Pevačica Maja Nikolić izjavila je da planira da se za tri godine kandiduje za predsednika Srbije, a njena nova kolumna biće deo političke kampanje.

-Planiram da se za tri godine kandidujem za predsednika Srbije i kolumna koju pišem je upravo moja predsednička kampanja", rekla je Maja za emisiju "Ekskluziv"  i dodala da će njena politička kampanja obuhvatati sve što joj je smešno na našoj političkoj sceni.

Na pitanje šta bi promenila kao budući predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Srbije, pevačica nije želela mnogo da se izjašnjava.

-Nemojte da mi kvarite kampanju- kratko je prokomentarisala.

Inače, pevačica je želela da bude i direktorka Železnica Srbije, međutim, ti zahtevi joj nisu uvaženi.
Pogledaj vesti o: Maja Nikolić

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Posle neuspeha u "Železnicama" puca još dalje: Maja Nikolić se kandiduje za predsednika Srbije!

Izvor: 24sata, 30.Okt.2014

Pevačica Maja Nikolić izjavila je da planira da se za tri godine kandiduje za predsednika Srbije, a njena nova kolumna biće deo političke kampanje...Planiram da se za tri godine kandidujem za predsednika Srbije i kolumna koju pišem je upravo moja predsednička kampanja", rekla je Maja za emisiju...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.