PARANOJA! Madonu špijuniraju duže od 10 godina

Izvor: 24sata, 18.Dec.2014, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARANOJA! Madonu špijuniraju duže od 10 godina

Madoni je neko krao privatne fotografije i neobjavljene pesme i onda ih je ilegalno prodavao. Ona sada sumnja na sve svoje saradnike i zato je sada paranoična.

Više od 10 godina neko je neovlašćeno "upadao" u Madonine (56) mobilne telefone i računare i krao joj privatne fotografije i neobjavljenu muziku koju je kasnije prodavao. Pevačica je to tek nedavno saznala, kada je u sredu na internet procureo njen novi album, i postala je paranoična jer se brine da je jedan od lopova >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << član njenog tima.

Madona apeluje na obožavaoce preko Instagrama | Foto: Instagram

- Sumnja na svakog i zbog toga je rastresena i paranoična - rekao je izvor za "Dejli miror".

Madona je navodno pola sata razgovarala s preprodavcem kako bi pokušala da sazna istinu, a o svemu se žalila i na društvenim mrežama i zamolila svoje obožavaoce da je poštuju kao čoveka i umetnicu i ne kupuju ilegalno njene, još neobjavljene pesme. Pop diva je svoju situaciju uporedila s terorističkim napadom i silovanjem.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Sumnja na nekoga iz tima: Madonu špijuniraju poslednjih 10 godina

Izvor: Lepota i zdravlje, 19.Dec.2014, 19:09

Više od deset godina neko je neovlašćeno ‘upadao’ u Madonin računar i mobilne telefone, te krao njene privatne fotografije i neobjavljene pesme koje je kasnije prodavao. ..Madona je za “špijunažu” tek nedavno saznala, kada je procurio njen novi album. Zbog ovoga pevačica je postala paranoična...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.