Izvor: Blic, 31.Jul.2016, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEPOPRAVLJIVA GREŠNICA Madona ponovo provocira vernike

Pop pevačica Madona nikada nije krila prezir koji oseća prema čelnicima katoličke crkve, a sada je na društvenim mrežama još jednom podsetila pratioce na svoje stavove.

Naime, pevačica je podelila nekoliko fotografija na Instragramu, nastalih u nekoliko crkvi koje je posetila na putovanju po Italiji, a koje su privukle lokalnih pažnju medija.

Na jednoj od pomenutih fotografija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Madona pozira na izlazu iz crkve a kameri pokazuje srednji prst.

- Ona koja nema poštovanja - napisala je Madona u komentaru uz fotografiju koju je objavila na Instagramu.

Inače, pevačicu od početka karijere prate loši odnosi sa Vatikanom, koji su je nebrojano puta okarakterisali kao "bogohulnu pevačicu", a njeni konceri bili su zabranjivani u Italiji.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.