Milena Dravić: Dočekala sam se ko Madona!

Izvor: Kurir, 28.Feb.2015, 08:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milena Dravić: Dočekala sam se ko Madona!

Prilikom uručenja nagrade za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti, diva našeg glumišta završila je na podu, ali se dostojanstveno podigla

Međunarodni filmski festival 43. Fest svečano je počeo sinoć, u velikoj dvorani Sava centra, uručenjem nagrade Beogradski pobednik za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti našoj slavnoj glumici Mileni Dravić i istaknutom ruskom reditelju Aleksandru Sokurovu.

- Dočekala >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sam se kao Madona preksinoć u Londonu. Veliko uzbuđenje, pa me je neka energija opomenula da se malo saberem i da s vama podelim ovo, za mene značajno veče. Još sam kao dete s roditeljima odlazila i gledala taj divni spomenik, simbol našeg grada i želela sam da ga dotaknem. I evo, želja mi se ispunila, on je dotakao mene. Verujte da on ima svoju težinu - rekla je slavna glumica.

Ona je dodala da svoje nagrade ne broji: „Brojim svoje godine življenja koje su iza mene i brojim sate kad ću ovaj divan trenutak podeliti sa svojim mužem Draganom.“

Na svečanosti su crvenim tepihom prošetali poznati glumci, reditelji i ličnosti iz javnog života, a prvi film koji će biti prikazan je „Sen Loran“ u režiji Bertrana Boneloa.

FESTU SE VRATIO STARI SJAJ

- Ove godine ima filmova za svačiju dušu. Festu se vratio stari sjaj, hajmo da živimo ovih desetak dana kao veliki svet - istakla je Neda Arnerić, predsednica žirija Festa, koji je ove godine prvi put takmičarski.

Festival je zvanično otvorenim proglasio gradonačelnik Beograda Siniša Mali.
Pogledaj vesti o: Madonna,   London

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.