Madonna šokirala simulacijom analnog seksa na sceni!

Izvor: Tracara.com, 08.Okt.2015, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Madonna šokirala simulacijom analnog seksa na sceni!

I’m an open door, let you come inside of me (foto: Instagram) 57-godišnja kraljica popa ne prestaje da puni novinske stupce, a svetska turneja Rebel Heart koja je u punom jeku je još jednom postala povod za udarne naslove. Madonna je postavila na svoj Instagram profil po mnogima neprimerenu fotografiju na kojoj se nalazi u eksplicitnoj pozi simuliranja seksa sa znatno mlađim igračem. “Verujem da me ovaj čovek zlostavlja”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << napisala je šaljivo kontroverzna zvezda na šta ju je dočekalo na hiljade negativnih komentara, kao da je to prvi put da je Madge uradila nešto što se kosi sa opšteprihvaćenim normama. Mnogi, pak, ističu njene godine kao glavni razlog što je cela ova scena neprimerena, ali treba se prisetiti i reakcije javnosti od pre dve decenije koja, takođe, nije gledala blagonaklono na ovakve poteze slavne pevačice.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Madona šokirala simulacijom analnog seksa na sceni (foto)

Izvor: Svet, 08.Okt.2015

Kraljica popa ne prestaje da puni novinske stupce, a svetska turneja Rebel Heart koja je u punom jeku je još jednom postala povod za udarne naslove.. Madona je postavila na svoj Instagram profil po mnogima neprimerenu fotografiju na kojoj se nalazi u eksplicitnoj pozi simuliranja seksa sa znatno mlađim...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.