Izvor: Blic, 28.Feb.2015, 02:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Madona namerno pala na sceni?

Nakon što je kraljica popa Madona, zabeležila spektakularni pad na bini tokom nastupa na dodeli muzičkih nagrada "BRIT Awards 2015", pojedini, koji su se našli u publici, zaključili su da je pad pevačice bio zapravo-izrežiran.

Pad se dogodio nakon što je jedan od Madoninih  plesača, kao deo koreografije, pokušao da skine dugački ogrtač koji je nosila.

Ubrzo, nakon završenog nastupa Madona se oglasila na Instagramu, kako bi objasnila razlog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nezgode:

-Moj prelepi Armani ogrtač je bio prejako stegnut. Ali ništa me ne može zaustaviti i ljubav me je podigla. Hvala svima na lepim željama, dobro sam-napisala je ona na Instagramu.

Međutim, pevačica Tejlor Svift, čiji je nastup otvorio ovogodišnju dodelu muzičkih nagrada ima malo drugačiju teoriju kada je nehotični Madonin pad u pitanju.

Upitana za "Attitude magazine", da prokomentariše zašto Madonini plesači nisu bolje reagovali kako bi sprečili pad, pevačica je rekla:

- Interesantno da pominjete reakciju plesača, jer sam već nekoliko puta pogledala taj snimak i malo mi je čudno što je nisu uhvatili niti joj pomogli. Možda je tako bilo planirano? Sada svi pričaju o tome, pa bilo da je planirala ili ne- svakako je uspelo- rekla je mlada pevačica.
Pogledaj vesti o: Madonna

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Dozvolila bi deci da probaju drogu: "Neću im reći nemojte"

Izvor: B92, 28.Feb.2015

Kraljica popa Madona gostovala je u emisiji kod Džonatana Rosa koja će se emitovati sredinom marta, a svi željno iščekuju da čuju šta će pevačica reći povodom nezgode koja joj se dogodila na sceni kada je nastupala na dodeli BRIT nagrada.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.