Madona: Dala bih deci d aprobaju drogu, ali umereno

Izvor: Blic, 28.Feb.2015, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Madona: Dala bih deci d aprobaju drogu, ali umereno

Probala sam drogu, nije mi odgovarala. Ne bih da je moja deca koriste, ali bilo bi licimerno da im držim predavanje o tome. Neka budu umereni - rekla je kraljica popa gostujući na jednom britanskoj televiziji.

Komentarišući tekstove jedne svoje pesme u kojima se pominje droga Madona je u šouu Džonatona Rosa rekla da opijati nikako nisu za nju.

- Nisam baš neki fan droge. Jednostavno mi ne prijaju. Probala sam drogu pre baš baš baš baš puno godina, i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << to može da se nabroji na prste jedne ruke, ali nisam uživala. Odmah sam ih želela izvan svog organizma i počela sam da pijem litre i litre vode verujući da ću tako da izbacim drogu iz sebe - rekla je pevačica.

Na pitanje kako o tome priča sa svoje četvoro dece ona kaže:

- Samo sam zamolila ćerku Lurdes da pravi pametne odlike i da nikako ne meša pića - reka je kroz smeh.

- Neću im reći: ne, nemojte da probate drogu, to bi bilo apsurdno, a ne bi bilo ni fer jer sam i sama to radila.

Pevačica je u intervjuu otkrila i da joj je davnašnja neostvarena želja da postane i komičar a nezaobilazni deo teksta bio je i njen fatalni pad na dodeli Brit nagrada.

- Nisam povredila zadnjicu, ali sam razbila glavu - rekla je Madona i dodala da je godinama naučila kako treba da padne a da se ne povredi, kao i da se zapravo padajući udarila bičem koji je držala u rukama.

- Ja sam rob navika i sve probam po hiljadu puta. Problem je nastao jer smo u psolednjem trenutku promenili deo rutine. Svi su se plašili da će ogrtač koji je prilično težak, da mi sklizne pa su mi ga stegli vrlo jako oko vrata. Kada je trebalo da ga otkopcam i zbacim sa sebe, kao deo koreografije, čvor nije hteo da se razveže. Mogla sam da biram ili da padnem ili da pustim da me moja dva ljupka japanska plesača udave pokušavajući da ga skinu - ispričala je Madona.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.